Online Hamile Yogası

Hamilelik, uzun ve en keyifli yolculuklardan biridir. Muhteşem bir yaratım enerjisiyle dolup taşan anne, dalgalanan duygu durumu, değişen ve zaman zaman limitlendiği bedenini desteklemek için hamile yogasından kesinlikle fayda sağlar.

Hamile yogası yapmak risk yaratır mı?

Hamileliğin 12. Haftasından itibaren doktor onayını almış tüm gebeler rahatlıkla derslere katılabilirler. Oldukça güvenlidir. Her trimestere özel çalışmalar uygulanır. En güvenli hareket akışları, meditasyonlar ve doğum nefesleriyle hamileyi destekler ve doğum kaygılarından arındırır. Doğumu ve yönetimini kolaylaştırır.

Anne adayının değişen bedeni ve bebeğiyle bağ kurması için en etkili yollardan biridir. Nefes ve meditasyon uygulamaları ile farklılaşan hormonların etkisiyle değişken ruh haline adaptasyonu kolaylaşır. Bebeğinize giden oksijen miktarı artar. Doğum şekliniz ne olursa olsun sizi hem doğuma, hem sonra ki iyileşme sürecine hem de anneliğe hazırlar.

Hamile Yogası Online Grup Dersleri

Online grup derslerini zoom uygulaması üzerinden yapıyoruz. 12. Haftasını dolduran ve doktor onayını alan tüm hamileler katılabilir.

Hamile yogası grup derslerinde sağlıklı bir gebelik geçirmek istiyorsan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  • Yoga Terapi
  • Her Çarşamba saat 20.00
  • Hamile Yogası
  • Her Pazartesi ve Perşembe saat 20.00
  • Özel Dersler

Kişinin ihtiyacı doğrultusunda oluşturduğumuz dersler yaklaşık bir saattir. Öncesinde postür değerlendirmesi yapılırak danışana özel en uygun yoga terapi serisi belirlenir.

7/24 Destek Hattı Whatsapp Canlı Sohbet