Klinik Pilates

Klinik pilates kas iskelet problemlerini iyileşmesinde katkı sağlar. Hastalıkların tedavisinden sonra kalıcı olabilmesi için en güvenli ve geliştirici egzersiz bütününü oluşturur. Terapatik çalışmalar tedaviyi desteklerken aynı anda sıkılaşma, kuvvetlenme ve doğru şekilde gevşeme sağlanır. Fizyoterapist eşliğinde yapılır. Seans sırasında beden detaylıca gözlenir ve gerekli tüm düzeltmeler yapılır.

Online klinik pilates işe yarar mı?

Uzman fizyoterapistler eşliğinde online stüdyomuzda birebir ya da grup derslerine katılmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Postür değerlendirilmesi için bir form yollanır. Edinilen tüm bilgilerle öğrencinin ihtiyacı belirlenir. Online klinik pilates seansları canlı olarak yapılır ve tüm hareketler fizyoterapistin yönelendirmesi ve düzeltmeleriyle gerçekleşir.

Online derslerde olası yanlış hareketler farkedilir mi?

İşinde uzman ve deneyimli fizyoterapistler olarak kas iskelet sistemini ve her hareketin çalışma prensibini bildiğimiz için en ufak hata dahi farkedilir ve yeniden düzenlenir. Yüzyüze dersler kadar fayda sağlamaktadır. Evinizin konforunda rahatlıkla derslere katılabilirsiniz.

Pilates ortopedik hastalıklar için güvenli midir?

Kas iskelet sistemini eklem mobilitesini gözeterek en güvenli egzersizler seçilir. Oldukça güvenli ve geliştiricidir. Örneğin hipermobil (olması gerekenden daha esnek eklemler) bir kişide tüm eklemler doğru pozisyonlanır ve olası sakatlanmaların önüne geçilir.

7/24 Destek Hattı Whatsapp Canlı Sohbet